Document Actions
logo museo napolibeniculturali
Document Actions

Ngjarje në vazhdim

Up one level
Një sistem i integruar për vlerësimin e Pasurive Kulturore në Pulia dhe Shqipëri: Platforma C@CH Cooperation @nd Cultural Heritage është një projekt me nje leader rajonal Tecnopolis CSATA- në kuadër të fondeve komunitare të INTERREGIII A Itali-Shqipëri , Masa 4.1 “Mbrojtja dhe Vlësimi i Pasurive Kulturore ”.
« Janar 2018 »
Di Mo Ma En Fr Sh
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 

Comunità Europea Interreg Italia-Albania Regione Puglia Ministria e turizmit, kultures, rinise dhe sporteve Direzione Regionale per i Beni Culturali e Paesaggistici della Puglia Tecnopolis Novus Ortus

This site conforms to the following standards:

Section 508 WCAG
Valid XHTML Valid CSS
E përdorshme në çfarë browseri